2013/04/30

i call them sirens, it's simple science







Perjantaina juhlittiin Ellan synttäreitä ja oli ihan superhauskaa! Koomisinta ehkä oli, että ne oli Ellan synttärit ja paikalla oli mun ja synttärisankarin lisäks vielä kaks toistakin Ellaa. Ekassa kuvassa ollaankin me kaikki Ellat. Voi mulla on niin omaperänen nimi :--D
Oli ihan mahtava ilta, johon kuului paljon kosolti naurua, loistavaa musiikkia ja ihanaa seuraa. Fiilisteltiinpä Justin Bieberin keikkaakin siellä omalla tahollamme hehheh.


ps. oon ihan addiktoitunut Satellite Storiesiin! whah onneksi ne tulee ruissiin!

pps. VAPPUJA KAIKILLE! juhlikaa kunnolla mut ottakaa rauhallisesti :-) 

2013/04/22

we are far from home, but we're so happy

tää bändi on ihanin ja little talksissa on maailman jännin musavideo! hih se on hieno


Kännykkäotoksia, tästä ihan viikon sisältä suurin osa
1. & 2. pari hassua selfietä!
3. Ellan 19v. synttärien juhlistamista viime viikonlopulta... 4. ja sen jälkeistä bussimättöä heh5. kenkäkuvailut, ensimmäinen parin viikon takaa... 6. ja toinen jee-uudet-vansit-herutus viime sunnuntailta! huomaa lumen sulamisaste jee!
7. eilen ginan aleista löyty söpö mekko  8. korva venyyvenyy! 6mm mennään!
9. & 10. mun ja Heinin tänpäiväiset keväthehkutukset ja jätskit! omnom

Voi mitkä kevätfiilikset! Sieltä se kesäkin vielä tulee! Oon jo joku 3 viikkoa käyttänyt farkkutakkia ulkona mikä on välillä koitunut kohtaloksi, kun on tässä tota takatalvea pukannut päälle ja kevätaamut osaa olla aika hyisiä vielä. Mutta vihdoin mun odotus palkitaan! Oli ihanaa mennä tänään kotiin kun aurinko paistoi ja valaisi vielä ihan täydellisesti kasin maissa. Tuli mieleen kaikki ne ihanat kesäillat. Kohta pääsee niitäkin taas viettelemään oih.

2013/04/15

a new beginning

~~~
Once upon a time there was a girl with a blog. The girl had had her blog for about a year when came a time where she felt like she didn't have time for it anymore, so she just stopped writing. She did want to write there sometimes, but always something else came up. 
That was the ending of that blog, but when you close a chapter in your life you also open a new one. Every ending is also a beginning.
~~~

la vie parfaite oli mun ensimmäinen blogi ja sillä tapaa ihan erityinen. Voi hurja kattoa tota tyttöä noissa kahdessa ekassa kuvassa. Noi molemmat kuvat on otettu sillon kun la vie parfaite oli ihan vasta alkutekijöissään, siis melkein kolme vuotta sitten. Olin niin pieni! En tiiä näkyykö se niin paljon ulkosesti, mut huh kun oon kasvanut noista ajoista henkisesti. 
Nyt koko blogi on jo aika täysin kuollut ja kuopattu. Poistaa en sentään raaskinut, mutta se on piilotettuna. Sen luomisen jälkeen oon kuitenkin tehnyt ykskakskolme NELJÄ muutakin blogia: Kaksi lisää blogspottiin ja kaksi tumblriin (vaikka tumblr nyt kuitenkin on vähän eri asia mutta anywayy!). 

Tämä on yksi niistä ja täysin uusi alku. Ehkäpä uuden elämän henkäyksen saanut vie parfaite? Kuitenkin vähän erilainen, oonhan mäkin kasvanut ihmisenä :)