2013/04/15

a new beginning

~~~
Once upon a time there was a girl with a blog. The girl had had her blog for about a year when came a time where she felt like she didn't have time for it anymore, so she just stopped writing. She did want to write there sometimes, but always something else came up. 
That was the ending of that blog, but when you close a chapter in your life you also open a new one. Every ending is also a beginning.
~~~

la vie parfaite oli mun ensimmäinen blogi ja sillä tapaa ihan erityinen. Voi hurja kattoa tota tyttöä noissa kahdessa ekassa kuvassa. Noi molemmat kuvat on otettu sillon kun la vie parfaite oli ihan vasta alkutekijöissään, siis melkein kolme vuotta sitten. Olin niin pieni! En tiiä näkyykö se niin paljon ulkosesti, mut huh kun oon kasvanut noista ajoista henkisesti. 
Nyt koko blogi on jo aika täysin kuollut ja kuopattu. Poistaa en sentään raaskinut, mutta se on piilotettuna. Sen luomisen jälkeen oon kuitenkin tehnyt ykskakskolme NELJÄ muutakin blogia: Kaksi lisää blogspottiin ja kaksi tumblriin (vaikka tumblr nyt kuitenkin on vähän eri asia mutta anywayy!). 

Tämä on yksi niistä ja täysin uusi alku. Ehkäpä uuden elämän henkäyksen saanut vie parfaite? Kuitenkin vähän erilainen, oonhan mäkin kasvanut ihmisenä :)

2 comments:

  1. oot tosi kaunis ja sulla on aivan ihanat hiukset!! :)♥

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete