2014/02/02

te conocí un día de enero con la luna en mi nariz

blogipaluu, my ass! 

Hiiohoi, mun koneen muisti on nykyään niin täynnä ihan koko ajan etten ole sitten lokakuun saanut edes mitään uusia kuvia ladattua tähän, joten se siitä blogipaluusta. Tuli sellanen fiilis että haluaisin kuitenkin postailla edes jotain ja tässä mun tammikuuta instagramista napatuilla kuvilla.

1/ - 6/ Näin alkoi vuosi 2014: +30 astetta lämmintä, dyynit, autiot saaret, kalastus- ja snorklailureissut avomerelle, hiekka vaaleaa kuin lumi, paljaat varpaat (ainoat kengät joita käytin koko 10 päivän aikana olivat nuo siniset räpylät snorklaillessa hih), auringonlaskuja kirkkaan turkoosissa meressä kahlaillen... tätä kaikkea ja vielä paljon enemmän oli Malediivit!7/ Käytin tammikuusaa huulipunaa ja paljon! Istanbulin lentokentältä ostettu Chanelin täydellisyyshuulipuna oli kovassa käytössä. 8/ Bussi ei tullutkaan ja jäädyin. Taas huulipunaa. Näköjään en juurikaan hymyillyt.
9/ & 10/ Söin, join ja juhlin. Paljon.
11/ Nyt tän viikonlopun isoin häppeninki: Even 19-vuotissynttärit! 12/ Koko tammikuu oli myös täynnä abielämää, yksi odotetuimmista tapahtumista abit-opet-lentisottelu tansseineen kaikkineenkin nyt siis koettu. Meidän tanssiasut oli aika cheerleadertyyliset.
13/ Ostin nettikirppikseltä Adidaksen varsitennarit tanssia varten mutta rakastuin niihin niin, että tepastelin ne päällä sisällä monta tuntia. Alunperin siis tarvitsin sisäkenkiä tanssiin, mutta en kyllä varmaan malta olla käyttämättä noita ulkona sitten kun lumet sulaa. Liian siistit!! 14/ Asia josta en ole ehtinyt kertoa täällä ollenkaan... Lokakuussa Melina teki mulle smileyn, vihdoin ja viimein! Enhän ollut halunnutkaan sitä kuin viimeiset kolme vuotta krhm! Nyt tammikuussa vaihdoin siihen vähän pienemmän, kultaisen korun huih.
15/ Lisää huulipunaa ja kohtalokkaita katseita! 16/ ... ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: paljon rakkautta ja kiehnäystä ja tyynypeittomeressä möyrimistä. 
Tammikuu meni aika nopeasti. Jää ihan super ristiriitaiset fiilikset tästä kuusta. Se alkoi ihan loistavasti, oli yhtä vuoristorataa ja lopulta loppuikin aika tosi hyvin. Nyt nokka kohti huomista lukion viimeistä koulupäivää ja ylppäreitä. Välillä aika kiitää vähän liiankin nopeasti.

5 comments:

  1. Vautsi mikä huulipunabeibe! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi miina, itse olet aikamoinen beibe!!

      Delete
  2. aaa kuolen oot niin ihana

    en oikeesti mut oot silti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuin myös kultaseni! ei kuolla oikeesti, vaan nähdään huomenna! ihan parasta!

      Delete
  3. cute snapshots of things that has been happening in your life, and nice soundtracks too! <3

    Check out my outfit post featuring BOND Hardware and share your thoughts! :)
    AL xx
    RASSP blog

    ReplyDelete