2013/06/02

this city never sleeps at night
Voi miten hektinen eilinen ja miten rauhallinen, rento tämäpäivä. Eilen huokailin koulun kevätjuhlassa kauniiden ylppärimekkojen perään ja mietin, miten vuoden päästä saan itsekin kohottaa lakin päähäni, ainakin jos suunnitelmat ei mene ihan mönkään. Mikä kutkuttava ajatus! Kiirehdin kodin kautta Ellan ja Ellan (hehheh taas!) ylppäreihin, missä molemmat oli huippunätteinä ja ihanina. Illalla taas istumaan ylikselle tuttujen naamojen kanssa ja mikä ilta! 

Olin täynnä iloa, naurua, hymyä, perhosia vatsanpohjassa, aina pikkutunneille asti.

Tänään taas menin kiertelemään ja tekemään kirppislöytöjä Kallion kesäksi kävelykaduksi muutetulle Vaasankadulle. Löysin muun muassa sinisen Kånkenin mun tummanpunaiselle kaveriksi 3e, kivat lököhousut tanssiin 1e ja lisäksi pieniä kauniita polaroidkuvien näköisiä kortteja jotka laitoin seinälleni. Viikko sitten Kumpulan katukirppikseltä taas bongasin tummanpunaisille Martenseilleni kaveriksi liilat samanmoiset, nekin muistaakseni n. 3e. Voivoivoi materialismionnellisuus taas kerran! Maistoin myös ensimmäistä kertaa päärynäpuffettia, nautiskelin lämmöstä kaduilla, puistossa, kotona, rentouduin meidän uuden tuulettimen äärellä.

miten olenkaan kaivannut sinua, kesä!

4 comments:

 1. kukaan löydä tollasia satasen ostoksia kolmella eurolla D: katkeruuteni ei tunne rajoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. i know!! salaisuus on että olen ollut ihan valtava kirppishaukka jostain 7-vuotiaasta asti ja saanut hyvät opit fammultani jotenjoten :--) mutta niin olen kyllä itsekin aika ylpeä hihhih!

   Delete
 2. :3 oiii lav tis poust jes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. why thank you darling! i'm actually quite happy with it too :') hihii

   Delete