2013/05/31

maailma kylässä ja niin paljon ruokaa!


Kesäinen Kaisaniemenpuisto oli viime viikonloppuna ihan huisi! Maailma kylässä valloitti koko puiston ja vielä vähän enemmän värikkäillä kojuillaan, ruoantuoksullaan ja livemusiikillaan. Liikaa ihanaa festarifiilistä, liian hyvää musiikkia (käytiin tsekkaamassa PMMP!), liian hyviä ruokia, liian mahtavia mukanaraahattavia kirppislöytöjä muttei sekään haitannut koska ne oli niin mielettömiä! 

Kuvissa komeilee siis muun muassa Kumpulan katukirppikseltä ostetut uusi hattu, laukku ja kengät. Ne näin osana löydöistä. Mukaan tarttui myös söpö farkkumekko ja Dr.Martensit, ehkä niistäkin kuvia pian. Syötiin Heinin kanssa myös ittemme ähkyyn ja herkuteltiin siis muun muassa friteeratulla kanalla, tollasella afrikkalaisella (HELVETIN TULISELLA) risottojutulla, tollasilla jännillä banaanisipsilastuilla ja jädellä. Niin ja tosiaan saatiin vaihtorahana ensimmäinen tollainen uusi femman seteli ja pitihän sitä sitten vertailla ja heruttaa ihan urakalla. 
Illalla kävin tsekkaamassa kaverini teatteriesityksen ja vielä vähän lisää puistohengausta. Ihan mieletön viikonloppu ihan kokonaisuudessaan :--)

2 comments: